4. POLETNI SEMINAR WILLEMS

29.–31. avgust 2019

Glasbeni center Edgar Willems, Ljubljana

·       DELAVNICE s področja Willemsove pedagogike – predavateljici: Béatrice Chapuis-Westphal, Mateja Tomac Calligaris

·       UČNE URE V ŽIVO: 2. in 3. stopnja glasbenega uvajanja ter solfeggio

·       PREDAVANJA s področja uporabe glasu pri govorjenju in petju (prof. dr. Irena Hočevar Boltežar) in s področja vedenjske dinamike v razredu (dr. Branka D. Jurišić)

·       DELAVNICA izraznega improviziranega gibanja (prof. Jana Kovač Valdés)

·       ZBOROVSKO PETJE

Izpolnjeno in podpisano prijavnico pošljite do 31. maja 2019 po pošti na naslov Slovensko društvo za glasbeno pedagogiko Willems, Ob dolenjski železnici 182, 1000 Ljubljana, ali pa jo skenirajte in pošljite na elektronski naslov willems@drustvo-willems.si.

IZŠEL JE PREVOD UČBENIKA ZA SOLFEGGIO

EDGAR WILLEMS: SOLFEGGIO, začetna stopnja

Za več informacij in naročilo pišite na: eva.jelenc@gmail.com

DRUŠTVO WILLEMS NA FACEBOOKU

Poiščite nas na

ZBIRKA SLOVENSKIH PESMI
Namen projekta je izdaja zbirke slovenskih ljudskih in umetnih pesmi, izbranih in urejenih po pedagoških načelih Edgarja Willemsa. Komisija, odgovorna za izdajo zbirke, je s svojim delom začela v mesecu decembru, datumi srečanj so objavljeni v koledarju dogodkov. Vse, ki bi jih zanimalo delo na tem področju, vabimo, da se udeležijo sestankov komisije. Za več informacij nam prosim pišite na naš naslov: willems@drustvo-willems.si.

Komisijo sestavljajo: Mateja Tomac Calligaris, Cecilija Čermelj Merljak, Mojca Kolbezen Sušnik in Neva Laščak. Veseli nas, da se je v mesecu marcu komisiji pridružila še ena članica, Marijana Klun Korošec!

EDGAR WILLEMS NA WIKIPEDIJI

Društvo bo v letu 2017 pričelo z urejanjem slovenskega besedila o Edgarju Willemsu na straneh Wikipedije. Vse, ki bi jih zanimalo delo na tem področju, vabimo, da nam pišete na naš naslov: willems@drustvo-willems.si.